Както научихме преди дни, кръщенето на сина на Хари и Меган ще бъде тази събота, 6 юли. А от раждането на Арчи, дори и от по-рано, един въпрос не спира да ни вълнува, но не спира и да бъде без отговор - кои ще са кръстниците на кралското бебе.

Напълно в духа на идеята да отглеждат сина си като обикновен британски гражданин, херцогът и херцогинята на Съсекс са се спрели на идеята негови кръстници да бъдат някои от най-близките им приятели.

Предпочитат обаче техните имена да бъдат пазени в тайна, се съобщава в официална позиция на Бъкингамския дворец. Самите кръстници също държат да запазят анонимност. За тяхно съжаление, това не е съвсем сигурно дали ще се случи.

Снимка 422247

Източник: GettyImages

На първо място Хари и Меган са част от кралския двор и има протоколни правила, от които ни изглежда неизбежно да избягат. Най-малкото, имената на кръстниците трябва да бъдат вписани в кръщелното свидетелство на Арчи, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и кога ще е кръщенето на бебе Арчи

Ето кога ще е кръщенето на бебе Арчи

Нямаме търпение

Но херцогът и херцогинята на Съсекс вече неведнъж доказаха, че кралицата е готова на всевъзможни компромиси, с които да удовлетвори желанията им. Така че нищо чудно кръщелното въобще да не стане публично достояние и само да са си останем с предположенията за имената на кръстниците на Арчи.