Принц Хари и Меган Маркъл стартираха успешно спортния турнир Invictus Games през изминалия уикенд, който тази година се провежда в холандския град Хага.

Меган Маркъл, Принц Хари и Invictus Games - спортното състезание, което събра двойката в Холандия

Защото посещението в Холандия е толкова важно за Меган и Хари

Знакови игри

Още миналата седмица стана ясно, че Меган ще придружи своя съпруг за откриването на турнира и че вероятно ще остане заедно с него през първите няколко дни на събитието.

За церемонията на откриването в съботната вечер принц Хари бе избрал елегантен сив костюм - без вратовръзка, докато Меган носеше семпъл черен панталон, комбиниран с бяло горнище с открити рамене. Освен че изглеждаха добре, двамата очевидно бяха и щастливи да присъстват на събитието. Още повече като се има предвид, че това е първо посещение на Меган в Европа от две години насам.

Освен ангажиментите, свързани със спортните игри, херцогът и херцогинята на Съсекс не пропуснаха и да се позабавляват. За целта те посетиха рали състезанието Jaguar Land Rover Driving Challenge. При това не се ограничиха да бъдат само част от публиката - в един момент Хари реши да изпробва собствените си шофьорски умения, а по-късно двойката се присъедини към детско състезание с мини коли. Дори решиха да се качат на малките автомобили и с усмивка се оставиха да бъдат возени от невръстните шофьори.

Тазгодишното издание на Invictus Games всъщност трябваше да се проведе през 2020 г., но бе отложено заради пандемията от COVID-19, припомня People.

Принц Хари, Меган Маркъл и неочакваното им завръщане в Лондон за среща с кралица Елизабет

Хари и Меган отново изненадаха всички

Неочаквана визита на най-високо ниво

Както може би се оказва именно пандемията е и причината Меган Маркъл цели две години да не посещава Обединеното кралство. Защото сега, след края ѝ, тя не само пристигна в Европа, но и посети, заедно с Хари, кралица Елизабет.