В месеците след раждането на сина им Арчи виждаме принц Хари и Меган Маркъл доста по-рядко. Оказва се обаче, че те са разредили не само официалните си ангажименти, което е напълно разбираемо в този етап от живота им, но и срещите си с приятели.

Още след официалното обявяване на връзката на Хари и Меган се заговори, че бившата актриса е успяла сериозно да промени принца и да пренареди неговите приоритети в живота. В това число влиза и поставянето на срещите с приятели на доста по-заден план.

За някои е разбираемо след брака и раждането на първото дете излизанията по мъжки да станат много по-редки. Но в случая на Хари и Меган говорим за тенденциозно отбягване от страна на техните приятели. А причината е повече от интересна.

Снимка 431710

Източник: GettyImages

Хората от обкръжението на херцога и херцогинята на Съсекс са спрели да ги канят на вечерни партита заради непреодолимото им желание да демонстрират близост навсякъде и по всяко време

Понякога на подобни събития протоколът изисква двойките да седят раздели един от друг. Както на вечерята, дадена в Бъкимгамския дворец за президента Тръмп и съпругата му, когато Уилям и Кейт бяха в двата края на дългата маса.

Но за Хари и Меган подобно нещо е недопустимо и те дори си позволяват да нарушават подредбата, само и само да бъдат един до друг, защото смятат подобни правила за прекалено старомодни, пише The Sun.

Принц Хари, Меган Маркъл и от какво недоволстват съседите им

Кой няма право да си говори с Хари и Меган

Правилата на кралския двор

А прекаленото демонстриране на чувства от страна на Маркъл към нейния съпруг често кара останалите хора на масата да извръщат очи встрани от неудобство. Поведението й се определя като прекалено "американско" и в разрез с по-консервативните британски маниери.