Само с няколко публични появи, херцозите и херцогините на Съсекс и Кеймбридж се сдобиха с прякора "Фантастичната четворка" на кралския двор. Възможността да им се радваме обаче трая много малко, а разпадът на тандема отдавна вече е факт. Така и не получихме обаче яснота каква е истинската причина за него.

На 14 май ще излезе поредната книга, посветена на британския кралски двор и случващото се в него. Тя е озаглавена "Kensington Palace: An Intimate Memoir From Queen Mary To Meghan Markle". Авторът й е Том Куин, кралски репортер, запознат добре с връзките в най-популярното британско семейство.

За написването на книгата той интервюира редица бивши членове на персонала на двореца Кенсинтън. Някои от тях са били на служба във времето преди сватбата на Хари и Меган и са имали възможност да проследят отблизо взаимоотношенията между Маркъл и Кейт Мидълтън.

Книгата дава заявка, че ще разкрие истинската причина за разрива между двете, както и за разпадането на Фантастичната четворка. Според предварителната информация, херцогинята на Съсекс е изпитвала завист заради това, че не нейният съпруг, а този на Кейт има реалния шанс след няколко години да стане крал на Великобритания.

Основната разлика между двете херцогини пък е в това, че Мидълтън винаги е била здраво стъпила на земята и не е позволила животът на кралска особа да я главозамае. Тя винаги се е държала мило с всички, които обслужват нея и семейството й. Приела е и Меган с отворени обятия и топло отношение.

Снимка 478584

Източник: GettyImages

Но Маркъл винаги е била с идеята, че двамата с Хари са на второ място, по-маловажни за кралския двор. Дори е смятала, че апартаментът, който първоначално обитаваха в двреца Кенсинтън, е прекалено малък за тях и изборът му не е случаен, а част от тенденциозно поведение.

Съвсем скоро след началото на съвместното им съжителство, на двете семейства им се е наложило да разделят прислугата си. И причината отново е била в Меган. Според източници, цитирани от Daily Mail, тя си е позволила да се разкрещи на дама, която е дългогодишен служител на двореца и доверен човек на Мидълтън. И това е сложило началото на идеята за раздяла не само на домакинствата.

Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит

Истината за Мегзит излиза наяве

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Проследилите отблизо отношенията между двете херцогини се обединяват около мнението, че на Меган й е липсвала увереността, която има Кейт. И в основата на това са всички критики, които съпругата на принц Хари понесе от обществото. Те са я накарали да се опита да се наложи като мнение и положение, но определено се получи обратният ефект.