Въпреки че вече не са част от кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл продължават да си живеят царски. Двамата избраха Бевърли Хилс, Калифорния, за място, в което да се установят.

Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит

Истината за Мегзит излиза наяве

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Освен с много богати съседи, двамата могат да се похвалят и с по холивудски голямо и скъпо имение. По последна информация, херцогът и херцогинята на Съсекс обитават огромната къща на актьора Тайлър Пери, която струва 18 милиона долара.

Двамата са се настанили в нея през март и вече я приемат като свой дом. Няма информация имотът да е продаден, така че или пребивават като гости на звездата, или плащат немалък наем за това удоволствие.

Интересно е, че досега Хари и Меган никога не са се появявали публично в компанията на Пери, а връзката помежду им най-вероятно е тяхната обща приятелка Опра Уинфри.

Имението на актьора се е оказало перфектно за американска база на кралската двойка, защото се намира в скъп район, но обитаван не от звезди (покрай които винаги има и папараци), а от много богати и възрастни бизнесмени и предприемачи.

Имението разполага с осем спални, 12 бани, басейн и огромен двор. Решено е в тоскански стил, а разположението му на хълм гарантира страхотната гледка от всеки ъгъл.

Гарантира и спокойствие на обитателите си, защото е скрито сред растителност, през която любопитните погледи трудно проникват. Доказателство за това е и фактът, че съседите на Хари и Меган така и не са разбрали за тяхното пребиваване там, пише Daily Mail.