Това лято може да не протече точно по план за принц Хари и Меган Маркъл, но двамата успяха да направят един истински голям удар, който ще предначертае голяма част от близкото им бъдеще. Двамата сключиха мултимилионна сделка с Netflix за продуциране на съдържание, което вече нямаме търпение да види бял свят.

Принц Хари, Меган Маркъл, Netflix и сделката им с платформата

Колко ще вземат Меган и Хари от Netflix

Тепърва ще научаваме подробности

Особени подробности около договора и това какво точно да очакваме от херцога и херцогинята на Съсекс все още не са обявени официално, но подозренията в тази насока не спират. А поредното е доста интересно и определено заслужава внимание.

Според последната информация в британските медии, Хари и Меган са дали съгласието си да участват в риалити предаване по Netflix. За да се осъществи то, цял екип с няколко камери ще ги следва по петите в продължение на три месеца.

Снимка 480434

Източник: GettyImages

Целта на този експеримент е да покажат на хората как всъщност живеят, а акцентът ще бъде върху всички благотворителни каузи, с които се занимават в настоящия момент - както в САЩ, така и в световен мащаб, предава The Sun.

Разбира се, не очакваме нещо в стил семейство Кардашиян, където на преден план са пикантериите и семейните скандали, а по-скоро продукция, която да даде възможност на херцога и херцогинята на Кеймбридж да кажат всичко, което искат. И да го направят по възможно най-непринудения начин.

Риалитито ще помогне на Хари и на Меган да се отърсят от миналото си на кралски особи и да изградят образите, които искат да притежават след Мегзит - на хора като всички нас, които обаче са приели присърце задачата да променят света към по-добро.