След непретенциозната, но емоционална картичка на Хари, меган и Арчи за Коледа, кралското семейство успя да ни изненада приятно и в навечерието на новата година.

Часове преди настъпването на 2020г., в официалния профил на херцога и херцогинята на Съсекс бе публикувана снимка на Хари и малкия му син. Двамата позират на фона на езеро в Канада. А безспорният център на внимания е седеммесечният Арчи, който е седми поред за наследяване на трона.

Снимката всъщност е начало на кратко видео, с което Хари и Меган правят ретроспекция на своята шеметна 2019 г. А музикалният фон към кадрите е песен Coldplay. Те не пропуснаха да благодарят на Крис Мартин за полученото разрешение да озвучават видеото си с тяхно парче.

Към последната публикация в Instagram профила си, който вече има над 10 милиона последователи, херцогът и херцогинята на Съсекс добавиха и своето новогодишно пожелание към всички.

"Желаем на всички щастлива нова година и ви благодарим за нестихващата подкрепа. Обичаме да срещаме много от вас по целия свят и нямаме търпение за новите срещи, които ни предстоят през 2020 г. Надяваме се тя да донесе на всеки от вас здраве и щастие".

Скоро след публикуването на снимката пък стана ясно, че ефектът Меган Маркъл е валиден в пълна сила и за нейния син Арчи. На снимката с татко си Хари той носи шапка на новозеландска марка на стойност 47 долара. А след като целият свят видя кралското бебе с нея, се случи най-очакваното - тя бе разпродадена, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и първата им Коледа като семейство

Какви ги вършиха Хари и Меган по Коледа

Не бяха и в САЩ

Една снимка на Меган като малка пък успя да ни убеди, че синът й Арчи наистина е по-скоро нейно копие, а не на татко си Хари.