Принц Хари и Меган Маркъл получиха малко свобода, докато папараците научат къде точно в Лос Анджелис се подвизават. От няколко дни обаче кралската двойката е непрекъснато на прицела на обективите, които успяха да ги заснемат неведнъж извън новия им дом.

Първата причина, заради която Хари и Меган нарушиха самоизолацията, бе разходка на домашните им любимци. Херцогът и херцогинята бяха екипирани с лични предпазни средства, следвайки препоръките на СЗО и не на американския президент, а на неговата съпруга Мелания, която призовава за носенето на маски.

От кадрите се вижда, че Хари и Меган вече са се сдобили с личен автомобил и лична охрана, с които обикалят улиците на Лос Анджелис, но само с основателна причина.

Като такава можем да определим и включването им в благотворителна инициатива за доставка на храна по домовете на нуждаещи се хронично болни, които не могат да излязат да си напазаруват, пише CNN.

Принц Хари, животът в Лос Анджелис и предизвикателството, пред което е изправен

Какво мисли Хари за новия си живот с Меган

Кралски признания

Херцогът и херцогинята се включиха в Project Angel Food без излишен шум, разнесоха 20 пакета с маски и ръкавици и се прибраха отново у дома. Това е вторият път, в който те са в ролята на доброволци към организацията, която трудно смогва на всички молби за помощ по време на пандемията.