Смъртта на кралица Елизабет за известен период изглеждаше като катализаторът, който ще ускори така нужното затопляне в отношенията между кралското семейство и "ренегатите" принц Хари и Меган Маркъл. Последните присъстваха на погребението на 19 септември, а Хари взе дейно участие в много от церемониите.

Снимка 587577

Източник: GettyImages

Сдобряването обаче може и да не се случи. Причината: въпреки многото спекулации, че премиерата на документалното риалити на Хари и Меган, за което те имат подписана милионна сделка с Netflix, ще бъде отложена, това явно няма да се случи.

Първи подобна информация споделиха Page Six, а дни по-късно и източници на People твърдят, че проектът на херцозите на Съсекс ще бъде пуснат в стрийминг платформата още този декември. Което значи, че ни делят седмици от него.

Снимка 595622

Източник: GettyImages

Доста коментатори твърдяха, че риалитито, което за момента няма обявено заглавие, ще бъде отложено както като уважение към кончината на Елизабет Втора, така и за да се разсее малко напрегнатата обстановка след излизането на последния сезон на The Crown - сериалът за живота на кралицата, също по Netflix.

Принц Хари, Spare и подробности за предстоящата му да излезе автобиография

Цялата истина за принц Хари

Ще я научим от автобиографията му

Допълнително масло в огъня на взаимоотношенията между херцозите и работещите членове на кралското семейство наля новината за излизането на биографичната книга на принц Хари Spare. В нея се очаква - на цели 416 страници, принцът да е разкрил своята гледна точка за живота си като част от семейство Уиндзор.