След последния си официален кралски ангажимент, принц Хари и Меган Маркъл споделиха в профила си в Instagram две снимки. Те са от процеса по заснемане на филм по повод деня на Общността на нациите.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, все още в ролята си и на президент и вицепрезидент на организацията, са се срещнали с млади и изявени лидери от целия свят, за да научат техните вдъхновяващи истории, цели и планове. 

Дотук няма нищо необичайно. Но кадрите са един плавен преход от формалните кралски ангажименти на Хари и Меган, които вече са в миналото, към бъдещия подход на двойката по отношение на съвместната им работа.

Очевидно е, че двамата не са фенове на формалностите и протокола и не признават правила като тези за липса на физически контакт помежду си, както и с хората, с които се срещат.

Хари и Меган са истински щастливи, когато са заедно и когато могат да вършат работата си не по правилата, а но своя начин. И това понякога включва прегръдки помежду им или пък бурен смях, който херцогът въобще не си прави труда да прикрива.

Принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям, Кейт Мидълтън и последният кралски ангажимент на херцога и херцогинята на Съсекс

Тъжното сбогуване на Фантастичната четворка

Да ти го върне тъпкано кралският двор

Със сигурност раздялата с кралския двор не е лесна, особено за принца. Но сме сигурни, че новият живот, който ще започнат със съпругата му, ще им донесе също толкова положителни емоции и без излишен стрес, защото просто могат да бъдат себе си.