Точно когато си помислим, че принц Хари и Меган Маркъл вече няма с какво повече да ни изненадат, те веднага намират начин да ни опровергаят. И със сигурност не бива да се заблуждаваме, че разкритията им за кралския двор са свършили дотук. Даже май най-доброто тепърва предстои.

Принц Хари, Меган Маркъл, Лилибет Даяна и решението, което взеха за кръщенето й

Решението на Хари и Меган, което изненада кралицата

Иди ми, дойди ми

Наскоро Меган Маркъл сбъдна една дългогодишна своя мечта и издаде първата си детска книжка - The Bench. А сега разбираме, че принц Хари също има намерението да стане автор, но на една по-различна книга - своите мемоари.

Тази седмица говорители на херцога на Съсекс обявиха сделката му с издателството Penguin Random House. По-малкият син на принцеса Даяна обещава да сподели своите "грешки и научени уроци", да опише всички "възходи и падения" и да бъде "коректен и напълно правдив".

Снимка 531767

Източник: GettyImages

"Пиша това не като принца, като който съм роден, а като мъжа, в който се превърнах", казва той. Не пропуска и да благодари за възможността да разкаже всичко научено през житейския си път и се надява да бъде от полза на някого. Освен това, се вълнува хората да прочетат "от първа ръка" за живота му.

Според информация на BBC, принц Хари е уведомил кралското семейство за намеренията си да пише мемоари, но не е чакал и искал тяхното одобрение, за да пристъпи към действие. Освен това, приходите от книгата ще бъдат дарени за благотворителност, се казва още в официалното съобщение.

Снимка 533605

Източник: EPA/БГНЕС

От издателството също не разкриват повече подробности за предстоящата работа с херцога на Съсекс. Знаем само, че книгата се очаква да излезе следващата година, като са договорени международните й права, както и аудио версия. Принц Хари ще работи в сътрудничество с писателя и носител на награда Пулицър Джоузеф Монингър.

Междувременно в Daily Mail се появи информация, че херцогът на Съсекс ще получи 20 милиона долара от договора за книгата. Освен това, той не е уведомил кралицата, баща си, брат си и останалите си роднини за намеренията си до последно - буквално часове преди новината да стане публично достояние.

Меган Маркъл, принц Хари, Pearl, Netflix и анимацията, която ще създадат за стрийминг платформата

Меган Маркъл ще създаде анимационен сериал

Много деца ще бъдат вдъхновени

Разбира се, тази информация ни навежда на мисълта, че двете посещения на принц Хари на Острова в последните месеци с нищо не са допринесли за подобряване на отношенията му с кралския двор. А книгата, която вече се очаква с нетърпение, може би ще бъде още по-скандална и от интервюто, което с Меган дадоха пред Опра Уинфри.