Броени дни остават до раждането на първия наследник на принц Хари и Меган Маркъл. Херцогинята е в отпуск по майчинство, а съпругът й е разредил максимално ангажиментите си, за да могат да прекарват колкото се може повече време заедно.

Наскоро Хари и Меган, които нямаха време за дълъг меден месец, са си откраднали три дни далеч от двореца, в които да се насладят само на своята компания. Двамата са отседнали в петзвездния Heckfield Place hotel в Хуук, Хемпшир, и то в най-луксозния апартамент, който струва цели 11 хиляди паунда на вечер.

Хотелът всъщност е старо григорианско имение, в което са отсядали редица богати и известни личности. Интериорът му пасва идеално на хора, свикнали с простора и разкоша на истински кралски дворец.

Да отседнеш в Heckfield Place hotel може да е истински лукс, но нищо в това място не е крещящо скъпо, натрапчиво и кичозно. Просто едно огромно имение в тихо село, където всичко има своята история. Идеално място за релакс и подготовка за този нов, важен етап в живота на херцога и херцогинята на Съсекс.

В хотела има и изискан ресторант със звезди Мишлен, но Хари и Меган са предпочели да се усамотят в апартамента си и да не обикалят много-много, за да не се набиват на очи. Маркъл обаче вероятно е посетила спортния център, където да направи ежедневните си леки тренировки.

Принц Хари, Меган Маркъл, профилът им в Instagram и един рекорд

Какъв рекорд на Гинес подобриха Хари и Меган

Подобаващо представяне

Тридневното луксозно бягство е изненада от принц Хари за бременната му съпруга. Той е не по-малко развълнуван от предстоящото раждане на кралското бебе и прави всичко по силите си Меган да се чувства като истинска принцеса, предава Daily Mail.