Бъдещето на принц Хари и Меган Маркъл в САЩ все още ни е неясно, а вероятно и на тях, поне до известна степен. Едно е сигурно - двойката не спира до получава предложения за реклами, участия в събития и други ангажименти, подплатени със сериозни суми.

Първият договор, който херцогинята на Съсекс подписа, е с Disney, за озвучаване на документален филм за слонове. Сега до медиите стигна информация за нов, този път общ ангажимент, който двамата са си осигурили срещу съответната сума.

Хари и Меган са сключили договор с Harry Walker Agency, с която работят семейство Обама, семейство Клинтън, Опра Уинфри и много други. Така кралската двойка ще стане част от мрежа на видни оратори, изнасящи речи и взимащи участие в дискусии в различни точки по света и на различни теми.

Снимка 485353

Източник: GettyImages

Очаква се ангажиментите, които Хари и Меган ще поемат за в бъдеще, да са свързани с борбата с расизма, опазването на околната среда, равенството между половете и други социални проблеми, сред които и психичното здраве.

Според източниците, цитирани от Fox News, двойката няма да говори за кралското семейство и да се идентифицира с него по време на речите и дискусиите, в които ще участва. А ролята им на оратори и мотиватори със сигурност ще им помогне да си стъпят на краката.

Принц Хари, Меган Маркъл и новата им добоволческа инициатива

Когато Хари и Меган запретнат ръкави

И не се притесняват да се изцапат

Сумите, които ще получават за всяка своя изява, вероятно ще се доближават до тези на Бил Клинтън и Барак Обама - съответно 250 и 400 хиляди долара. А дори и да са по-малки, отново са сериозна финансова подкрепа. Все още обаче няма яснота дали Хари и Меган ще се появяват заедно или поотделно и кога да очакваме да ги видим за пръв път в новата им роля.