Бавно и постепенно принц Хари и Меган Маркъл започват да излизат от самоизолацията и да правят първите стъпки по новия си път в САЩ. През последните месеци двамата бяха засичани да разнасят храна на нуждаещи се, както и да подпомагат различни благотворителни инициативи.

А вчера, 24 юни, херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха Homeboy Industries Cafe and Bakery в Лос Анджелис и запретнаха ръкави. В кухнята на пекарната Хари и Меган се включиха в подготовката на стотици менюта за възрастни хора от квартала и научиха повече за дейността на организацията.

Двамата спазиха всички хигиенни изисквания и носеха маски и ръкавици, а Маркъл дори и боне. Те избраха да съчетаят облеклото си, залагайки на бели ризи, без да се притесняват дали няма да ги изцапат в кухнята, предава Daily Mail.

Организацията сподели в профила си в Instagram снимки на известните си гости и доброволци и им благодари за помощта. Това не е първият път, в който виждаме Меган в подобна светлина.

Меган Маркъл, политическите й амбиции и иска ли херцогинята да стане президент

Иска ли Меган да стане президент на САЩ

Смели планове

Още докато бе част от кралския двор, тя посети Luminary Bakery в Лондон, които помагат на жени в неравностойно положение. На тях възложи и създаването на сватбената си торта.