От март месец принц Хари и Меган Маркъл окончателно се установиха зад океана. Коронавирусът успя сериозно да обърка плановете им, но двамата все по-често се появяват в медийното пространство и стават все по-активни в различни инициативи.

Откакто са в САЩ, херцогът и херцогинята на Съсекс поддържат отношения с кралското семейство само онлайн. Според източници, цитирани от Page Six обаче, принц Хари планира в скоро време да се върне за кратко на Острова.

Най-вероятно той няма да е придружен от съпругата и сина си, които ще останат в новия им дом в Калифорния. А основната цел на пътуването на Хари е среща очи в очи с кралицата.

Снимка 500227

Източник: GettyImages

Виждането им със сигурност няма да бъде особено приятно, защото имат не една и две тежки теми за дискутиране. На първо място е сериозното политическо агитиране на кралската двойка преди президентските избори в САЩ - нещо, за което до преди няколко месеца и дума не можеше да става.

Според кралския биограф Пени Джунър, Хари и Меган са изгорили много мостове към кралското семейство, но в момента това не им е проблем на преден план. А Маркъл надали има особено желание въобще да се връща на Острова.

Принц Уилям, принц Хари и тайният съюзник на херцога на Кеймбридж

Тайният съюзник на Уилям срещу Хари

Кой е подпомогнал разрива в отношенията им

Персоналът във Fromgmore Cottage вече е бил предупреден, че херцогът на Съсекс ще се настани за известно време в своя английски дом в следващите няколко седмици. Точна дата и продължителност на престоя не се уточняват, нито дали Меган ще бъде с него, предава Marie Claire.