В последните дни принц Хари и Меган Маркъл се радват на свободна от официални ангажименти програма. Благодарение на това, дори са намерили време да вместят в нея едно кратко, но със сигурност доста приятно бягство.

След като нямаха време за дълъг меден месец, съпрузите явно са решили да си вземат полагащото им се на по-малки порции и на често. Този път дестинацията не е далечна и екзотична, а Италия.

Но по-интересно е не къде, а при кого са отишли Хари и Меган. Както стана ясно на сватбата им през май, двамата са в доста добри отношения с Джордж и Амал Клуни.

Джордж и Амал Клуни на сватбата на Хари и Меган

Източник: GettyImages

Джордж и Амал Клуни на сватбата на Хари и Меган

Звездното семейство притежава имот както в Англия, така и в Италия. И по-точно - в непосредствена близост до езерото Комо.

Именно там двете семейства си устройват приятелска среща за няколко дни -  от четвъртък до неделя. Разбира се, визитата минава под секрет, не и без помощта на местната полиция. Италианските медии обаче не пропуснаха да отбележат присъствието на важните гости в имението от XVIII век Villa Oleandra.

Освен четиримата, в италианския дом на семейство Клуни са били и техните близнаци, както и други близки приятели - около 15 човека. Меган Маркъл е помагала на Амал за бебетата, докато Хари, Джордж и останалите мъже играят баскетбол на игрището в големия имот, пише Daily Mail.

Villa Oleandra

Източник: Facebook / Christos Diagomas

Villa Oleandra

Езерото Комо е известно като предпочитано от богатите и известните място за отдих. Съседи на Джордж и Амал е Донатела Версаче например.

А имението, което Клуни купува през 2002 г. на стойност близо 12 милиона долара, със сигурност предлага всичко необходимо, за да се чувстват и те, и звездните им гости, повече от добре.

Любимите дестинации на Меган Маркъл

Любимите дестинации на Меган Маркъл

Къде обича да почива херцогинята

Само ще споменем 25 стаи, тенис корт, фитнес голям басейн, още по-голяма градина, лятно кино, стая за пица и... спираме дотук.