Да си кралско дете не винаги означава, че животът ти е безгрижен. Особено когато си първородният син на принца и принцесата на Уелс. И се предполага, че някога ще бъдеш крал на Великобритания!

Ще наследи ли принцеса Шарлот титлата на принцеса Ан

Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, след като баща й стане крал

Една любопитна титла в британския кралски двор

Разбира се, че говорим за десетгодишния принц Джордж. Съвсем наскоро баща му Уилям разкри, че Джордж тренира усилено за триатлон, който ще се състои от колоездене, бягане и плуване.

Състезанието ще се състои в училището на принца "Ламбрук", където през този месец му предстоят и важни изпити - причината Кейт Мидълтън да не пътува със съпруга си за Сингапур, където ще се раздават наградите Earthshot.

Снимка 640513

Източник: GettyImages

Информацията за триатлона беше разкрита лично от принц Уилям на триатлонистката Нон Станфърд. Тя получи от него Ордена на Британската империя. "Каза ми, че Джордж тренира за триатлон в училище. Имало и човек, който в момента работи за Уилям и е участвал в триатлони. И той е посъветвал Джордж да сложи талк в обувките си", коментира тя пред Royal Central.

Станфърд допълва, че малкият принц веднага е приел съвета и дори го е споделил със съучениците му, които му били благодарни за тази хитрост. Явно принц Джордж е наследил атлетичните заложби на родителите си.