Въпреки че вече навърши 95 години, а и остана без своята опора в живота, кралица Елизабет Втора все още не е обявила, че се оттегля от престола, както мнозина прогнозираха. Но е въпрос на време тя да предаде управлението на кралския двор в ръцете на своя син Чарлз.

Принц Уилям, принц Чарлз и важното решение за кралския двор, което трябва да вземат

Уилям и Чарлз решават съдбата на кралския двор

Неотложни въпроси

72-годишният принц на Уелс един ден ще стане крал, а неговата титла автоматично ще се прехвърли на по-големия му син Уилям. Това значи, че Кейт Мидълтън ще стане принцеса на Уелс. Но тези титли нямат чак такова значение, защото и сега тя изпълнява една от водещите роли в кралското семейство.

Освен с кралицата, херцогинята на Кеймбридж има силна връзка и с принц Чарлз. Той й възлага големи надежди и разчита силно на нейната подкрепа в кралските дела. През десетте години брак с принц Уилям, Кейт е имала не един и два ангажимента с бащата на своя съпруг. И двамата винаги са демонстрирали топлите си отношения.

Снимка 529116

Източник: GettyImages

Но според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс, те са по-скоро формални и свързани с работата им като членове на кралското семейство, а не толкова приятелски и на базата на общи виждания и интереси. Това не е особена изненада, защото все пак разликата в години не е никак малка, а с нея винаги се появяват и разминавания.

Мидълтън не може да се отпусне особено в компанията на принц Чарлз. Въпреки задължителната си усмивка, между тях се усеща известна дистанция, а тя подхожда най-вече с уважение. И може би именно това е, от което принцът на Уелс има нужда - да не му се противопоставят, а да го подкрепят, предава Express.

Снимка 529117

Източник: GettyImages

Ненатрапчивото поведение на Кейт вероятно ще стане повод тя да придружава Уилям и Чарлз на все повече събития. Тя успява да разчупи иначе сериозната атмосфера, когато двамата са на едно място, и това се оценява.

Кейт Мидълтън, принц Филип и ще бъде ли херцогинята на Кеймбридж негов достоен заместник

Кейт - достоен заместник на принц Филип

Истинското богатство на кралското семейство

Така тримата ще образуват новото любимо трио на кралския двор, след като Фантастичната четворка се разпадна при напускането на принц Хари и Меган Маркъл.

Снимка 529118

Източник: GettyImages

А Камила Паркър винаги е била и ще продължава да бъде в сянката на Мидълтън, защото просто не може да получи любовта и одобрението, на което тя се радва. Защото в последните 10 години херцогинята на Кеймбридж оправда гласуваното й доверие не само от принц Чарлз, но и от останалите членове на кралския двор.