Принц Чарлз, за когото вече няма съмнение, че ще наследи британската корона преди или след смъртта на майка си кралица Елизабет Втора, има една сестра и двамата братя - Ан, Едуард и Андрю. За тях обаче се чува прекалено малко в сравнение с всичко, което знаем за бащата на Уилям и Чарлз.

Документален филм за живота на децата на кралицата обаче разкрива нови подробности за взаимоотношенията помежду им. И акцентът е върху враждата, която тлее от години между принц Чарлз и по-малкия му брат принц Андрю.

Принц Андрю

Източник: GettyImages

Принц Андрю

Според Чарлз, Андрю винаги е искал да бъде на негово място и все нещо не му е било достатъчно, въпреки че години наред бе втори в реда с престолонаследниците. Той е и вторият син на кралицата и ако нещо се бе случило с по-големия му брат, цялата отговорност щеше да падне на неговите плещи.

А сега, когато Чарлз е все по-близо до това да стане крал, напрежението между двамата става все по-голямо. Що се отнася до най-малкия от тримата братя - принц Едуард, двамата с херцога на Корнуел нямат особено близки отношения заради възрастовата си разлика от 16 години, пише Daily Mail.

Принц Чарлз, Камила Паркър и един мъж, който твърди, че им е син

Имат ли Чарлз и Камила извънбрачно дете

Говори мъжът, който иска да е принц

Освен от най-големия си брат, принц Едуард е изолиран и от самата си майка - кралица Елизабет, която преди години дори е забравила, че той има рожден ден. Е, на всички е ясно, че Чарлз е любимото дете на мама, въпреки че вече е на 70.