Точно когато си помислим, че страстите в британския кралски двор са се уталожили, и идва поредната новина, която да ни опровергае. Връзката на принц Чарлз и Камила Паркър сякаш винаги ще носи етикета "скандална", въпреки че и на двамата отдавна им мина времето да се забъркват в разни драми. Но именно сега идва ред на други хора да очернят репутацията им.

Още през 2016 г. се появи мълвата, че Чарлз и Камила имат извънбрачно дете. Без никакви конкретни доказателства и факти, всички бързо забравихме за това. Но сега с лицето си пред света излиза мъжът, който твърди, че е извънбрачно дете на бъдещия крал на Великобритания и неговата съпруга.

Снимка 404705

Източник: GettyImages

Австралиецът Саймън Дорънт-Дей даде интервю за изданието New Idea. В него твърди, че принцеса Даяна приживе е знаела за неговото съществуване и дори е смятала да го обяви публично, но със смъртта й си е отишла и тази тайна.

Господинът е роден на 5 април 1966 г., а на годинка и половина е осиновен от австралийско семейство, което го отглежда. По прости сметки, 52-годишният Саймън трябва да е бил заченат, когато Чарлз е на 17, а Камила - на 18 години. Оттам следва и изводът, че тяхната авантюра датира от много преди принцът да се запознае и ожени за Даяна.

 Саймън Дорънт-Дей

Източник: Facebook / Simon Charles Dorante-Day

Саймън Дорънт-Дей

Дорънт-Дей е категоричен, че има доказателства, с които да докаже своя произход, но засега предпочита да ги запази в тайна. Освен това заявява, че баба му, с която са били много близки, неведнъж му е казвала в прав текст, че той е дете на Чарлз и Камила, пише Express.

Според Саймън на снимка, на която е тинейджър, си личи, че има същата структура на лицето като на кралицата, а косата му е досущ като тази на Камила. Самият мъж толкова си вярва, че е наследник на принца, че дори в профила си във Facebook е добавил името Чарлз като свое презиме.

Саймън - горе вляво

Източник: Facebook / Simon Charles Dorante-Day

Саймън - горе вляво

От кралския двор избягват да коментират темата, както винаги са и правили. Дали австралиецът, който твърди, че е незаконен наследник на Чарлз и Камила е прав, или просто всичко е стратегия с цел финансова облага, надали ще се разбере със сигурност.

Принц Чарлз, Камила Паркър и новината за един развод

Развеждат ли се Чарлз и Камила

Май нещо пропуснахме

ДНК тестът изглежда най-лесният вариант за решаване на спора, но надали ще се осъществи, защото по този начин ще се потвърдят съмненията, че може да има истина в тази история.