Разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест явно ще е голямата светска новина в близките седмици и месеци. А на неин "гръб" може да се постигне много, стига да ти хрумне оригинална идея как да използваш това... събитие.

Ким Кардашиян, Кание Уест, бракоразводното дело и как го приемат съпрузите

Как Ким и Кание преживяват раздялата

А сега накъде

Точно такава има Никълъс Браун - актьорът, който е в ролята на братовчеда Грег от семейната сага "Наследници" на НВО. Той публикува триминутно видео в профила си в Instagram, в което разсъждава за развода на Ким и Кание.

Най-интересната част е, когато 34-годишният актьор започва да разсъждава какъв би бил следващият мъж в живота на Кардашиян. Защото всъщност си представя някой като себе си: "Някой, който я разсмива или я кара да се чувства малка, защото той е толкова висок." А Браун е висок 1.98 см...

"Може да е мъж, който говори за нея в интернет. Записва видео като това, за да се свърже с нея, понеже не познава никой, който я познава", продължава Браун.

Ясно ни е накъде бие и, честно казано, сме удивени от смелостта му. Остава да видим дали Ким ще си направи труда да му отговори по някакъв начин. Разбира се, той я е тагнал в излиянията си.