От дълго време една от най-коментираните кралски двойки в медиите са Хари и Меган. Като бивша актриса, омъжена за принц, Меган Маркъл много ни напомня и на друга обичана принцеса през годините - Грейс Кели.

Шарлот Казираги, Димитри Расам и новината за бременността на внучката на Грейс Кели

В Монако очакват раждането на кралско бебе

Какво знаем за семейството на Шарлот Казираги

Американска актриса, модел и принцеса на Монако, Грейс Кели е известна с филмовите си роли и сценични изяви през 50-те години на миналия век.

Въпреки успехите си, тя се оттегля от киното на 26-годишна възраст, за да се омъжи за принц Рение от Монако. Двамата имат три деца, но Грейс загива трагично през 1982 г., докато шофира автомобила си.

Благодарение на Hola, се натъкваме на една от внучките на Грейс Кели, втора дъщеря на принцеса Стефани и една от племенниците на настоящия монарх на Монако - принц Алберт. 

 Камила Готлиб, Грейс Кели и как изглежда внучката на прочутата принцеса на Монако

Как изглежда внучката на Грейс Кели

Коя е Камила Готлиб

Макар и кралска особа, Полин Дюкруе не се притеснява да качва снимки по бански в профила си в социалните мрежи. 29-годишната Полин Дюкруе изживява една страхотна ваканция в Испания. Дъщерята, която принцеса Стефания има от бившия си бодигард Даниел, е на почивка в Менорка и е готова да сподели със света своята почивка, където плажът, слънцето, кристално чистите води, залезите и чудесата на острова са основни герои от райските ѝ дни.

Племенницата на принц Алберт позира в бикини, яде сладолед, показва ни една от стаите на това, което прилича на нейното жилище с подчертана балеарска украса, и взима лодка, за да види отблизо някои от очарователните пещери на брега на Менорка. Не се знае кой я придружава на това пътуване до страната ни, но е ясно, че тя с удоволствие сменя обстановката, за да се отдаде на заслужена почивка. 

Кой ще разкаже истинската история на Грейс Кели и Рение III

Кой ще разкаже истинската история на Грейс Кели и Рение III

Задава ли се още една кралска телевизионна драма

Миналата година Полин се наслади на почивка със сестра си Камил Готлиб, която е една от най-добрите й приятелки. Тогава те не избраха испанските брегове, а френските плажове, където прекараха невероятни дни и показаха стройните си фигури на палубата на яхта.

Полин е много близка с родителите, братята и сестрите си. Тя се превърна в един от най-големите поддръжници на монарха на Монако и е виждана в компанията на другите племенници на принц Алберт на много от големите събития в Княжеството. Миналия май дизайнерката успя да обедини семейството си на партито за рождения си ден, показвайки, че в момента има сърдечно приятелство между принцеса Стефания и Даниел Дюкруе след тяхната противоречива и прословута раздяла.