Трудно ще се намери човек, който да не е гледал поне един филм за Джон Рамбо или Терминаторът на Арнолд Шварценегер. Сигурни сме, че тези филми имат много фенове и до ден днешен. 

Тъжна новина за всички е, че продуцентът Анди Вайна почина на 74-годишна възраст. Според Deadline, причината за смъртта не е официално обявена, но се смята, че е в следствие на дълго боледуване. От 2011 г. Вайна помагаше на унгарското правителство да възроди местното кино.

Унгарецът е продуцирал първите три филма за Рамбо, а самият Силвестър Сталоун написа в Instagram, че е много тъжен от новината за смъртта му, защото Вайна е човекът, повярвал и създал образа на Рамбо. 

Анди Вайна също така е продуцирал "Терминатор 3: Бунт на машините" (2003 г.), ето защо Арнолд Шварценегер също не пропусна да изкаже уважението си към него. 

В Twitter актьорът написа, че Вайна му е бил скъп приятел и революционер в Холивуд. Според Шварценегер, продуцентът е доказал, че не са необходими големи студиа, за да се създаде страхотен филм.