Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в Холивуд по най-дълъг брак. Двамата са заедно от цели 23 години, а днес изглеждат влюбени като в първия ден. Разбира се, за тези две десетилетия двамата са минали през какви ли не житейски трудности, но са успели да се справят с тях като екип.

Пиърс Броснан и Кийли Смит отбелязаха рождения ден на големия им син Дилън Броснан

Как изглежда големият син на Пиърс Броснан и Кийли Смит

Дилън е модел и музикант и е вече на 27

Кийли, съпругата на Пиърс Броснан, пленява феновете с последните си снимки и публични изяви, оставяйки ги крайно изумени. На 60 години голямата й трансформация предизвика вълна от коментари на възхищение от визията й.

На снимки от наградите Oscar Wilde в Санта Моника преди броени дни емблематичният бивш актьор от Джеймс Бонд, сега на 70 години, и съпругата му Кийли са истински елегантни в строги тоалети в черно, демонстрирайки своя безупречен стил.

Многобройните фенове не сдържат възхищението си от двойката и ги засипват с комплименти. Заваляват и коментари за това колко красиво остаряват и двамата: "Те остаряват естествено и изглеждат страхотно, браво на тях", пише един. Други пък изразяват обожанието за тяхната трайна любов: "Те изглеждат толкова добре заедно. Обичам факта, че са все така неразделни от толкова дълго време."

Пиърс Броснан и как приключи случаят за нарушението на правилата в националния парк Йелоустоун

В какво Пиърс Броснан се призна за виновен

Актьорът се извини, но ще трябва да плати и глоба

Множество фенове обаче обръщат внимание, че Кийли изглежда много отслабнала. Един фен пише: "Мислех, че има заболяване, при което не може да отслабне. Както и да е, изглеждат страхотно." Докато друг отбелязва: "Прекрасното ѝ лице изпъква още повече сега и се обзалагам, че се чувства много по-добре."

Двойката, чиито пътища се пресичат през 1994 г. и сключва брак през 2001 г., може да се похвали с едно от най-уважаваните и трайни партньорства в Холивуд. Имат двама сина - Дилън и Парис. Кийли е известна преди с работата си като модел и актриса. От своя профил в социалните мрежи тя пламенно се застъпва за защита на околната среда и правата на животните.