Пейдж Спиранак може и да се отказа от професионалното си развитие в голфа, но пък известността ѝ въобще не страда от това.

Пейдж Спиранак, COVID-19, PCR тестовете и защо голфърката ги сравни с оралната любов

Защо Пейдж Спиранак сравни PCR тестовете с орална любов

Винаги казва това, което мисли тази жена

Дори напротив, а чрез подкаста си Playing A Round говори за абсолютно всичко, което ѝ е на сърце. Именно от подкаста ѝ знаем, че не смята Тайгър Уудс за чудовище заради скандала с изневерите му.

Отново от него разбрахме и че Пейдж сравнява PCR тестовете за COVID-19 с орална любов. Както казахме, голфърката говори за всичко, което ѝ е интересно.

В един от епизодите пък засяга друга интересна тема - за очакванията и претенциите на мъже към жените. Пейдж Спиранак казва, че получава най-различни упреци от страна на мъже относно начина, по който изглежда.

"Лудост е, че ми казва, че изглеждам твърде дебела, твърде слаба, твърде изкуствена, твърде стара, че нося прекалено много грим, че не нося достатъчно грим, гърдите ми са прекалено големи, дупето му не е достатъчно голямо, косата ми е твърде руса или пък не достатъчно руса", пише Спиранак в Twitter.

Според нея подобни коментари трябва да спрат, защото нито тя, нито останалите жени са плюшени мечета, които могат да бъдат проектирани според желанията на купувача, пише The New York Post.

Тайгър Уудс, Пейдж Спиранак и как голфърката го защити заради изневерите

Когато Пейдж Спиранак пази гърба Тайгър Уудс

Нещо човешко ли са изневерите

От години Пейдж Спиранак говори открито за критиките, които отнася, защото носи твърде изрязани или прилепнали блузи. Според нея в това няма нищо лошо, а ние пък я подкрепя напълно.