Имаме чувството, че знаем почти всичко за личния живот на Паулина Порижкова - тя редовно споделя подробности от него в профила си в Instagram и винаги обещава да е пределно честна с последователите си.

Бившият супермодел неведнъж е разкривала колко страда от загубата на съпруга си Рик Окасек, който почина в дома им в Ню Йорк през 2019 г.

Ден след смъртта му Порижкова разбира, че Окасек я е премахнал от завещанието си като наследник, а според сведенията по онова време състоянието на музиканта от The Cars се равнява едва на около 5 милиона долара.

Тези дни 56-годишната Порижкова разкри пред подкаста на Los Angeles Magazine The Originals, че е постигнала споразумение, след като е оспорила завещанието на Окасек. Тя обаче не разкри каква сума ще получи от състоянието на покойния си съпруг.

Въпреки това тя намекна, че обявената през 2019 г. сума е била силно занижена с цел да бъдат избегнати данъците. "Аз зная точно колко мога да получа според законите на Ню Йорк и колко ми се полага. И ще получа сумите".

Малко преди смъртта на Окасек двамата с Порижкова са били започнали процедура по развода си, която така и не е завършена. Освен нея, във финалното му завещание той лишава от наследство и двамата си сина от Порижкова.