Да си признаем, съвсем бяхме забравили за съществуването на Парис Хилтън, докато тя не ни напомни за себе си с документалния филм "This Is Paris", продукция на YouTube. От него разбираме доста интересни подробности за живота на милионерската наследница, която беше истински хит преди години.

От документалния филм става ясно, че Парис е истински работохолик, не си е взимала нито един почивен ден, откакто е била на 15 години, и около 250 дни годишни прекарва в пътувания.

На фона на това признание за "нон-стоп" работа, по-малката сестра на Парис - Ники Хилтън се включва с искрения съвет, че трябва да намери правилния баланс между работата и личния си живот. Препоръчва й и да си вземе почивка, на която да изключи телефона си.

Снимка 496768

Източник: GettyImages

39-годишната Парис обаче е категорична, че това няма как да се случи, защото графикът й е прекалено натоварен. А отговорът на Ники е, че тя е просто "алчна". На това Хилтън отвръща, че не е алчна, а просто обича да прави пари, предава Fox News.

Парис Хилтън, плановете ѝ да има близнаци и готова ли е с имената

Как ще кръсти Парис Хилтън планираните си близнаци

парис не спира да ни изненадва

Блондинката е на мнение, че надали ще си позволи да забави темпото, докато не стане милиардер. Именно това е нейната лична цел, за да която не спира да работи всеки. След заснемането на филма обаче Парис признава, че се е преоткрила и вече мисли и за други важни неща в живота, като това да създаде собствено семейство.