Научихме доста за живота на Парис Хилтън покрай документалния филм "This is Paris", но сякаш на мнозина им е убягнал фактът, че милионерската наследница в момента е лудо влюбена.

В профилите в социалните мрежи на 39-годишната Парис откриваме няколко снимки с нейната половинка, а в продукцията тя откровено говори за появилото се в нея желание най-сетне да има деца и да създаде истинско семейство.

От последните кадри пък разбираме, че Хилтън и гаджето й Картър Руем празнуват първата си годишнина. Двамата се появиха на няколко светски партита тази година, с което официализираха връзката си.

А сега, месеци по-късно, Парис се чувства като "най-щастливото момиче на света", защото има до себе си "най-необикновения човек". "Ти отвори сърцето ми по начин, който не знаех, че съществува", продължава с откровенията, написани към снимка, на която влюбените се целуват.

Хилтън е истински щастлива и от факта, че животът й коренно се е променил, откакто е с Картър. И е осъзнала на колко много любов всъщност е способна. Спомня си добре и първата им целувка, която я е накарала да забрави всичко наоколо и да се почувства сякаш двамата са в свой собствен свят и нищо друго няма значение, предава Daily Mail.

"Ти си всичко, за което съм мечтала и си перфектен за мен във всяко едно отношение... ти си липсващото парче от пъзела", не пести комплименти 39-годишната блондинка. "Аз и ти сме едно цяло", завършва тя.

Парис Хилтън, This Is Paris, сестра й Ники Хилтън и защо я смята за алчна

Когато Парис Хилтън нападне сестра си

Когато близките те познават повече от добре

Парис не крие, че е истински развълнувана от бъдещето, което им предстои. Ние също нямаме търпение да разберем дали наистина най-сетне е намерила мъжа на мечтите си, достоен да бъде неин съпруг.