Със сигурност не е лесно да си дете на звезда от ранга на Майкъл Джексън. Освен огромната известност на баща си, Парис е трябвало да преживее и загуба му.

Парис Джексън, депресията, смъртта на Майкъл Джексън и признанията, че се е самонаранявала

Защо Парис Джексън се е самонаранявала

Трудните моменти на Парис

Красивата дъщеря на поп легендата винаги упорито е търсела себе си - модел, певица, актриса... Вече спокойно можем да кажем, че има свое собствено име и присъствие.

Но баща ѝ завинаги е оставил отпечатъка си върху нея. През годините Парис рядко говори за живота с баща си, който почина през 2009 г., когато тя е била на 11 години.

Наскоро в разговор за Evening Standard певицата казва, че изкуството на баща ѝ винаги е било в нейното съзнание, въпреки че самата тя твори в друг жанр.

"Мисля, че той винаги ще влияе на всичко, което правя по някакъв начин, независимо дали е подсъзнателно или умишлено", казва тя. А фактът, че е била част от цялото това нещо ѝ е дал много.

В интервюто Парис говори и за израстването си в имението "Невърленд". Въпреки привилегиите, които е имала, като дете на Майкъл Джексън, тя е имала и много задължения, а наградите е трябвало да се печелят.

Парис Джексън, краят на връзката ѝ с Гейбриел Глен и раждането на дебютния ѝ соло албум Wilted

Какво провокира Парис Джексън да издаде албум

Дъщерята на Майкъл Джексън май тръгва по неговите стъпки

В скорошно интервю с Наоми Кембъл пък 23-годишната певица и актриса, отбеляза, че баща им се е погрижил тя и братята ѝ Принс Майкъл I и Принс Майкъл II да бъдат "културни" и "образовани", припомня Yahoo!News. 

Майкъл Джексън, Парис, Принс Майкъл I, Принс Майкъл II и как изглеждат децата на певеца днес

Как изглеждат децата на Майкъл Джексън днес

И какви ги вършат рожбите на Краля на попа

Продължаваме да следим с интерес развитието им, особено на Парис, защото е видно, че иска да остави своя собствена следа в изкустото и в живота.