Парис Джексън, красивата 22-годишна дъщеря на поп легендата Майкъл Джексън, неведнъж е говорила за трудните моменти в живота ѝ.

Парис Джексън, депресията, смъртта на Майкъл Джексън и признанията, че се е самонаранявала

Защо Парис Джексън се е самонаранявала

Трудните моменти на Парис

Емоционална болка, депресия, самонаранявания... Като че ли трудностите не са спирали да я съпътстват. Тя обаче винаги е намирала начин да ги преодолее.

Поредният тежък момент в живота ѝ е раздялата с приятеля ѝ Гейбриъл Глен, с когото бяха двете половинки на акустичното дуо The Soundflowers. След раздялата тя буквално изпитва физическа болка, но намира начин да се справи, като я превръща в изкуство.

View this post on Instagram

on

Налице е дебютният ѝ соло албум Wilted, който съдържа 11 парчета и излиза с лейбъла Republic Records на 11 ноември. "Ти беше всичко за мен, а сега падам на земята", пее Джаксън в сингъла Let Down.

"Това е едно от най-страхотните чувства, които съм изпитвала", каза Джексън в ексклузивно интервю за Associated Press. Музиката е част от живота на дъщерята на Майкъл Джексън, но досега тя не е смеела да се нарича певица и композитор. След тежката раздяла обаче явно намира смелост да го направи.

Тя определя стила си като алтернативен фолк, далеч от жанра на краля на поп музиката Майкъл Джексън. Върху творчеството ѝ са повлияли много артисти, сред които Деймиън Райс, Рей Ламонтан и Конър Обърст и инди рок групата Manchester Orchestra.

"Развълнувана съм, нервна съм, но се чувствам уверена, че хората, които трябва да чуят този албум, ще го сторят. Той ще достигне до тях", казва тя.

На въпрос какво би казал баща й за музиката й, Джексън отговаря, че не знае, но се надява, че би бил щастлив и би я подкрепил, защото тя се чувства щастлива.