Памела Андерсън вярва, че Томи Лий все още е нейната "единствена истинска любов". Твърди се, че 55-годишната Андерсън е изпратила съобщение на бившия си съпруг преди нейния документален филм на Netflix Pamela, a love story да излезе, за да му покаже истинските й чувства, разкриват от TMZ.

Памела Андерсън, Interview Magazine и секси фотосесията на модела за списанието

Памела Андерсън разголва и душа, и тяло

Секси фотосесията на актрисата за Interview Magazine

В съобщението звездата от "Спасители на плажа" казва на 60-годишния Лий, че папараците са виновни за края на връзката им и че семейството им е било "толкова сладко", когато са отглеждали синовете си заедно. Твърди се, че барабанистът на Mötley Crüe не е отговорил на съобщенията.

Източник, близък до Андерсън, казва пред изданието, че тя няма "нулево намерение" да разбива брака на Лий с Британи Фурлан, а просто иска да изрази признателността си за тяхната съвместна история. Актрисата не иска да се съберат отново.

Междувременно обаче друг източник, близък до Лий, твърди, че той и Фурлан смятат, че Андерсън се опитва да си го върне, макар винаги да е показвала уважение към настоящия брак на барабаниста. 

Андерсън очевидно многократно е изпращала текстови съобщения на Лий, откакто предлага брак на Фурлан, в които му се обяснява в любов. Той обаче така и не ѝ отговаря.

Изданието пише, че последното съобщение на Андерсън до Лий е точно преди нейният документален филм да бъде пуснат в Netflix през януари. В него тя казва, че е разбита от развода им и се извинява, че го е наранила. Източниците на Лий твърдят, че той иска Андерсън да намери любовта с някой друг и да продължи напред.