Само преди около седем месеца всички обсъждаха раздялата на Памела Андерсън със съпруга ѝ - продуцента Джон Питърс. А най-интересното беше, че бракът им продължи точно 12 дни.

Памела Андерсън, Джон Питърс и раздялата след 12 дни брак

12 дни брак и Памела Андерсън е отново свободна

Не се научи тази жена май

Новината за края на брак номер пет пристигна осем дни, след като Андерсън публикува първата си снимка в Instagram, на която тя и 74-годишният Питърс са семейна двойка.

53-годишната актриса има още 4 брака зад гърба си. Първият е с Томи Лий, от когото са синовете ѝ Брандън, на 23 години, и Дилън – на 22. Двамата са женени от 1995 до 1998 г. и имат бурен брак, по време на който Лий прекара шест месеца в затвора в Лос Анджелис.

View this post on Instagram

on

Вторият е с Кид Рок (2006 г). А след това два пъти - през 2007 и 2013 г. сключва брак с продуцента Рик Соломон и съответно се развежда с него. И двата ѝ брака със Соломон се разпадат за по-малко от година.

View this post on Instagram

on

На фона на всички тези неуспешни бракове, напоследък звездата от "Спасители на плажа" изглежда много щастлива, а причината за това е новата ѝ връзка. Отскоро тя излиза със своя охранител Дан Хейхърст, пише People, като се позовава на свой източник.

Според него, те са заедно по време на цялата пандемия. Тя е супер щастлива, а той ѝ помага да оправи дома си на остров Ванкувър.

Памела Андерсън, новото й начинание и какво призна за любовния си живот

Памела Андерсън - винаги влюбена и винаги с разбито сърце

Всичко може да се очаква от нея