Животът на Памела Андерсън е всичко друго, но не и скучен. Тя го нарича дори "празник на несъвършенствата". И въпреки многото болка, през която преминава, актрисата успява да намери ред в хаоса, а пътуването й през годините да е придружено с любов и приемане.

Памела Андерсън, "Чикаго" и дебютът й на Бродуей в ролята на Рокси

Грандиозното завръщане на Памела Андерсън

Готова е да заблести отново

Именно с любов, Памела разказва пред света и най-интимните си моменти от живота си. Прави го в предстоящата си книга Love, Pamela, която се очаква да излезе на праза на 31 януари 2023 г. от Harper Collins и Dey Street Books.

Пред People Памела Андерсън казва, че в мемоарите й читателите ще прочетат за "объркания живот на едно момиче" - един окуражаващ, сърцераздирателен и съкровен разказ.

"Описах моменти от живота си в детайли, които се отнасят до моето детство или Playboy", уточнява тя. По думите ѝ, книгата е суров, нешлифован, много личен и истински разказ - "от първия до последния ми спомен".

Памела Андерсън и документалният филм за нея, който подготвят Netflix

Памела обещава да разкаже "цялата истина"

Андерсън подготвя документален филм за живота си

Love, Pamela е последният проект, над който Памела Андерсън работи, но не е и първият, който описва живота й. През март тя обяви, че заедно с Netflix подготвят биографичен документален филм.

"Моят живот: Хиляди несъвършенства, милион недоразумения", написа тя тогава. "Зъл, див и изгубен. Нищо, за което да живея. Мога само да ви изненадам - ​​не се превърнах в жертва, а оцелях и съм жива, за да разкажа истинската история."