Памела Андерсън определено имаше нужда от реабилитация след Pam & Tommy - сериалът, който разказваше за скандала със секс записите й с Томи Лий. Сериал, който тя не беше одобрила и който заяви, че няма да гледа.

Pam & Tommy, Памела Андерсън и ще гледа ли сериала актрисата

Ще гледа ли Памела Андерсън сериала за изтеклия си секс запис

Pam & Tommy няма само почитатели

И ето че Андерсън получава този шанс - 54-годишната актриса ще дебютира на Бродуей. А представлението, в което ще участва, е повече от известно.

Става дума за "Чикаго", създадено от легендата Боб Фоси и популяризирано допълнително от филма на Роб Маршал с Катрин Зита-Джоунс и Рене Зелуегър.

Снимка 568052

Източник: GettyImages

Именно ролята на Зелуегър ще се изпълнява от Андерсън на Бродуей тази пролет. Тя ще бъде Рокси Харт - жена, която изчаква присъдата си за убийство в женски затвор в Чикаго през 20-те години на миналия век.

"Страхотно е и дойде в точния момент", коментира Памела пред The Hollywood Reporter за предложението да участва в "Чикаго". "Децата ми са пораснали. Имам нужда от ново предизвикателство. Имам нужда да направя нещо. Нямаше ме известно време, но ето че се завръщам."

Тя допълва, че е изненадана от това какво удоволствие й е доставило да пее и танцува на сцената. "Мисля, че сега имам възможност да блесна. Правя всичко това за себе си, което не ми се е случвало често." А ние бихме гледали Памела Андерсън в "Чикаго" с удоволствие!