Като кажем Памела Андерсън, веднага си представяме сексапилната блондинка с развети коси, която тича по плажа с целия си червен бански. Е, актрисата днес е с едни 20 години по-възрастна, но това не й пречи да продължава да показва доста от тялото си.

В свое интервю за Fox News, цитирано от Daily Mail, Андерсън призна, че все още пази един от червените бански, с които се появяваше в сериала, направил я световноизвестна. 

"Имам един тук, в гардероба. Все още ми става. Обличам го понякога, за да се забавляваме с приятели. Но само в хола", обясни актрисата.

За последно видяхме Андерсън във въпросния бански преди осем години, когато участва в реклама, облечена с него. Очевидно той има сантиментална стойност за нея и това не е изненада, защото се превърна в нейна запазена марка.

Това, че Памела все още влиза в него, определено е похвално. А повече от две десетилетия след като я гледахме на малкия екран с него, тя се опитва да поддържа имиджа си на секссимвол с кадрите, които публикува в Instagram профила си.

Памела Андерсън, новото й начинание и какво призна за любовния си живот

Памела Андерсън - винаги влюбена и винаги с разбито сърце

Всичко може да се очаква от нея

Няма как да не обърнем внимание на факта, че голяма част от тях са черно-бели и доста замъглени, което определено си е търсен ефект. Все пак, Памела вече е на 52, но продължава да е живият блян, с който са израснали много мъже. И не бихме отказали един кадър с червения бански...