Снимките на новия сезон на "Откраднат живот" текат с пълна сила. А подробностите около новите епизоди достига до феновете капка по капка. Петият сезон е озаглавен "Критична точка" и дава заявка да бъде най-динамичният и изпълнен със сюжети и обрати.

В помощ при изпълнението на тази задача идват и две нови лица, които вече са част от актьорския състав. Първото от тях е на Велислав Павлов - главният герой във "Вездесъщият". След успеха в пълнометражния филм, сега той ще играе лекар в болница "Свети Кирил".

Снимка 337020

Източник: Facebook / Velislav Pavlov

"Влизам в един сериал, който е много успешен. Героят ми е хирург, а аз самият имам голям респект към лекарите. Наскоро си мислех за общото между актьорската професия и задълженията на лекарите - мисля, че ги свързва именно отговорността", споделя Павлов пред NOVA.

Освен него, в новите епизоди на "Откраднат живот" ще видим и младия актьор Димитър Захариев. Той ще се превъплъти в брат на Павлов и поредният нов медик в лечебното заведение. Около двамата ще се завъртят много нови и интригуващи сюжетни линии.

Снимка 337017

Източник: 8pm

От любимите ни и добре познати персонажи на "Откраднат живот" също има какво да очакваме. Критични точки ще има за много от героите, една от които ще обърка животът на Наталия и Калин.