Оскар Айзък определено е любимец на жените. Но наред със запомнящите се роли в киното, актьорът често привлича и с нестандартния си вкус по отношение на облеклото. А то също много се харесва на жените.

Scenes from a Marriage, Сцени от един семеен живот, Джесика Частейн, Оскар Айзъкс и финален трейлър на сериала

В какво се превръща бракът

И какво да очакваме от новата версия на "Сцени от един семеен живот"

За пореден път Айзък демонстрира своя различен подход към модата, докато минаваше по червения килим за премиерата на сериала Moon Knight в Лондон, в който 43-годишният актьор изпълнява главна роля.

Вместо стандартен излъскан костюм, той носеше сива плисирана пола, марка Thom Browne, с дължина малко под коленете. Интересното модно решение бе допълнил с блейзър, оксфордска бяла риза, черни високи чорапи, единият от които с четири ленти, и черни кожени боти.

Към целия нестандартен аутфит, Айзък бе добавил класическа черна вратовръзка.

И това съвсем не е първият флирт на актьора от Гватемала с развяващите се от вятъра поли. Преди около седмица, по време на престоя си в Берлин, той отново се яви пред представители на пресата с плисирана пола, създадена от базираната в Ню Йорк марка Commission. Този път я съчета с кожено яке и тениска с надпис.

"Оскар е дългогодишен фен полите, що се отнася до официални събития и срещи с журналисти", казва по този повод стилистът му Майкъл Фишър.

И независимо дали е с пола, или костюм, Айзък винаги добавя точното количество премерен риск към своите тоалети. Може да го видим и в цветна риза с принтове от лимитираната серия на Prada по време на 78-ия международен филмов фестивал във Венеция през септември.

Или пък с ярко жълтата на бели цветя на Valentino за фотосесията на Moon Knight.

А една семпла тениска на Карл Лагерфелд актьорът дръзко комбинира с чифт мокасини в бургундско червено, наситено червени чорапи и панталони с отенък на сини сливи - чудесна комбинация от сладникаво-богати цветни нюанси.

Но ако се върнем на полите, носени от Айзък, трябва да споменем, че актьорът съвсем точно е уцелил модната тенденция. Още през 2021 г. плисирани поли на модната марка Thom Browne се оказват сред най-търсените артикули в мъжката мода, пише Vogue. От тогава много дизайнери последваха примера - като Chopova Lowena, и Louis Vuitton.