В последната седмица Орландо Блум даде няколко интервюта за различни медии и с всяко едно от тях успя да накара доста хора да повдигнат изумено вежди. Първото беше за неделното издание на The Times.

В него 44-годишният актьор описва обичайното си ежедневие. Той твърди, че започва деня си с 20-минутни будистки песнопения, след което си прави зелено смути, смесено с колаген "за косата и ноктите".

Чак след като е направил сутрешния си джогинг, Блум закусва. Актьорът от "Властелинът на пръстените" твърди, че е вегетарианец на 90 процента - само веднъж в месеца си позволява червено месо. "Понякога гледам кравите и си мисля, че това е най-красивото нещо, което съм виждал."

Подминаваме без коментар тази негова забележка и стигаме до признанието му, че след като е закусил и се е облякъл, Орландо прекарва "доста" време в мечти за бъдещи роли. "За мен, за малцинствата и за жените. Опитвам се да защитавам правата на всички."

Явно не само ние намираме това негово изказване за претенциозно, защото много потребители на социалните мрежи избухнаха срещу него. Междувременно обаче Блум даде още едно интервю, този път за The Telegraph.

В него актьорът отговаря в прав текст колко секс прави с половинката си Кейти Пери. "Не достатъчно - наскоро ни се роди бебе." Дъщеричката им Дейзи Доув се роди през август 2020 г. Не сме сигурни как певицата ще реагира на това признание на Орландо...