По всичко изглежда, че вече имаме нова звездна двойка, или поне така се заговори в светските среди. Това се случва малко след като научихме, че Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис се разделят след седемгодишна връзка и две деца.

Оливия Уайлд, Джейсън Съдейкис и раздялата на една от най-стабилните холивудски двойки

Още една звездна двойка остана в миналото

Ще запазят ли Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис добрите си отношения

А новият мъж до Оливия Уайлд е двадесет и шест годишният Хари Стайлс, който сатана известен като член на момчешката група One Direction.

Двамата са били забелязани да се държат за ръце на сватбата на свой приятел в Монтесито, Калифорния. На снимки, получени от Page Six, Уайлд е с дълга рокля с флорални мотиви, Стайлс е в изцяло черен костюм, съчетан с бяла риза. И двамата са с маски.

Според неназован източник от обкръжението им, цитиран от People, Хари Стайлс и Оливия Уайлд "излизат от няколко седмици", а на сватбеното парти са демонстрирали привързаност и са изглеждали много щастливи. По-късно двойката се е отправила към дома на британския певец в Лос Анджелис.

Уайлд и Стайлс, който е с десет години по-млад от нея, през есента работиха заедно над филма "Don't Worry Darling", в който певецът изпълнява роля, а актрисата е режисьор.

 Don’t Worry Darling, Джема Чан, Хари Стайлс, Крис Пайн, Флорънс Пю и вторият режисьорски филм на Оливия Уайлд

Какво да очакваме от втория режисьорски филм на Оливия Уайлд

Звучи интригуващо

Изпълнителят дебютира като актьор във филма "Дюнкерк" на режисьора Кристофър Нолан, припомня изданието. Все още няма коментари от представители нито на Оливия Уайлд, нито на Хари Стайлс.