На 75-ите награди Еми, които се проведоха в началото на тази седмица, повечето знаменитости привлякоха погледите с доста стилни тоалети. Както се случва на много официални церемонии обаче, и на тази не липсваха и зле облечени гости.

Най-добре облечените жени на наградите Еми 2023

Най-добре облечените жени на Еми 2023

Червеното и черното доминираха на червения килим

Сред тях бе Обри Плаза, която несъмнено си спечели доста внимание със смелата си, но не особено подходяща за случая визия.

Актрисата от сериала "Белият лотос" бе облякла рокля в златисто на Loewe, чийто акцент бе гигантската "игла", пробождаща горната част.

След минаването на Обри Плаза по червения килим, закачките и подигравките с облеклото ѝ бързо започнаха да се трупат в онлайн пространството.

Най-често потребителите се шегуват, че горната част на роклята, която изглежда като "прободена", прилича на листче за бележки. Така се появи и препратката към сцената с раздялата на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър) и гаджето ѝ Джак (Рон Ливингстън) от "Сексът и градът".

В седмия епизод от шести сезон, озаглавен The Post-It Always Sticks Twice, Джак напуска Кари посред нощ, като просто ѝ оставя съобщение върху жълто листче. На него пише само: "Съжалявам, но не мога. Не ме мрази." Реакцията на героинята на Сара Джесика Паркър, както и цялата сцена с раздялата, са едни от най-запомнящите се в "Сексът и градът".

Очевидно самата Обри Плаза също е гледала сериала и намира шегата със сравнението на роклята ѝ с листче за бележки за забавна. Иначе едва ли щеше да сподели мемето в собствения си Instagram профил. На стори тя бе качила и още няколко от шегите, които обиколиха интернет през последните няколко дни.

Наградите Еми 2023 - 7 момента от церемонията, които ще запомним

Целувки, шеги и исторически моменти - с какво ще запомним наградите Еми 2023

Още една звездна и емоционална вечер

Е, актрисата може и да не си тръгна със статуетка от наградите Еми за поддържащата си роля в "Белият лотос", но благодарение на смелия си избор на рокля, определено ще има с какво да запомни вечерта.