На първи април дъщерята на Николета Лозанова навърши осем години. Както традицията повелява, рождените дни на малката Никол винаги успяват да привлекат внимание, защото са много цветни и тематични.

Николета Лозанова, дъщеря й Никол и един приказен рожден ден

Да бъдеш дъщеря на Николета Лозанова

Никол в страната на чудесата

Единствената разлика с тези от изминалите години, че не присъстваха гости, както обикновено. Но в условия на домашна изолация е така - дори и за Николета Лозанова.

Това не означава обаче, че рожденият ден на малката не беше приказен. Родителите ѝ отново не пощадиха средства в старанието си да ѝ организират великолепно тържество, което тя да помни за цял живот. 

Николета Лозанова използва профила си в Instagram, за да качи няколко снимки и видеа, с които да се похвали, че дъщеря ѝ е вече на осем години.

"8" - безкрайност! Безкрайна обич и благодарност, че именно тя - Никол, е моето пораснало съкровище!", написа към една от публикациите си Николета Лозанова.

Цялата украса, изпълнила огромната стая, е в розов цвят. По тавана и пода на помещението се виждат безброй балони, а между тях са разпръснати вази с естествени цветя и много розови играчки.

Най-впечатляващо от всичко обаче е огромната приказна торта, която наподобява умален вариант на любимите на всички момичета въртележки с кончета. Специална поставка на тортата дори позволява действително да се върти около оста си. Направо ни се прииска да си вземем една такава за вкъщи, на която първо ще се порадваме, а после ще изядем с удоволствие.

Николета Лозанова, Филип Плейн, Седмицата на модата в Милано и посещението на моделът в Италия

Николета Лозанова не се притеснява от коронавируса

Въпреки опасността, тя не пропусна Седмицата на модата в Милано