На първи април дъщерята на Николета Лозанова навърши седем години. А майка й, никак не на шега, организира за нея най-пищното парти досега. Но рождените дни на малката Никол винаги успяват да привлекат внимание, защото за цветни, тематични и с много гости. Този път обаче говорим за истинска страна на чудесата.

Купонът се състоя в известен столичен клуб. Темата на седмия рожден ден на Никол бе "Алиса в страната на чудесата". Майка и дъщеря традиционно бяха в еднакви тоалети - рокли Dolce&Gabbana с флорални мотиви. А всичко около тях бе не по-малко цветно. 

Безброй цветя, балони и още много пищна декорация, благодарение на която Николета създаде една приказка за дъщеря си, както самата тя сподели в Instagram. Още по-интересно е, че герои в тази приказка са и гущер, змия и папагал ара.

Рожден ден без торта, разбира се, не може. А когато всичко е толкова пищно, тя също се вписва в концепцията. Сладкото изкушение също е в тематиката за Алиса и Лудия шапкар и може спокойно да конкурира по размер доста сватбени торти. И това бе само една част от сладкия бар, който са като го гледаме, ни се покачват нивата на кръвната захар.