Докато ние се съобразяваме с капризите на времето (защото просто нямаме друг избор), други имат удоволствието да прекарват голяма част от дните си в доста оскъдно облекло. И на тях със сигурност им е приятно, а ние няма как да не им завидим, като гледаме снимките им.

Говорим за Никол Шерцингер и Том Евънс, които просто не пропускат възможност да покажат тренираните си тела по бански или в някое спортно екипче. Показват ни и че са супер тандем както в забавленията, така и в спорта.

Двамата обичат да тренират най-вече в задния двор на дома, в който са свили семейното си гнездо. А спортните си ритуали запечатват с някоя и друга шантава снимка, с която да ни напомнят за себе си, както и за това, че и ние е добре да се поразмърдаме, ако искаме да изглеждаме поне малко като тях.

Другото любимо занимание на Шерцингер и Евънс определено са разходките сред природата - и те прилежно документирани, и те с възможно по-малко дрехи. Е, няма за какво да им се сърдим, защото на черното не можем да кажем бяло - секси са, особено в комплект.