Минаха няколко месеца, откакто стана ясно, че Никол Шерцингер и Том Евънс са заедно. Двамата вече по никакъв начин не се притесняват да демонстрират публично връзката си, дори напротив - стремят се да ни я навират в носа непрекъснато. 

Никол Шерцингер, Том Евънс и романтичната им вечеря в Лондон

Колко секси е Никол Шерцингер в кожи

Хубава двойка са с Том Евънс

Затова често можем да видим в профилите им в социалните мрежи не само снимки от общите им почивки, но и от съвместните им тренировки, вечери и сутрини. 

Дори от някои особено специални сутрини, в които двамата отбелязват един от най-романтичните дни от годината - Свети Валентин. Никол Шерцингер за пореден път реши да се изфука със страхотния мъж до себе си.

Тя сподели снимка в профила си в Instagram, на която виждам Никол и Том по пижами в хотелска стая пред отрупана с богата закуска маса. Никол позира без долнище на пижамата си, докато Том пък пръска сексапил без горнище, демонстрирайки съвършените плочки на корема си. 

"Наздравица за любовен ден всеки ден", пише Никол под снимката, на която виждаме певицата с вдигната чаша за кафе, докато половинката ѝ е захапала предизвикателно препечена филийка с хляб. 

The Pussycat Dolls, Никол Шерцингер, "React" и колко секси са момичетата в новото видео на групата

Мокрите изпълнения на Никол Шерцингер и The Pussycat Dolls

Колко секси са момичетата в новото им видео