Връзката между Никол Шерцингер и Том Евънс едва сега започва, а вече е подложена на сериозни изпитания. Първо, певицата реши да изгони приятеля си от музикалното предаване X Factor, а сега пък се появиха слухове, че той излиза с друга жена.

Том Евънс, Никол Шерцингер и какво сподели той за отношенията им

Новият любим на Никол говори за връзката им

Какво застава помежду им

The Sun споделиха клипче, на което ясно се вижда как бившият ръгбист разгорещено танцува с една дама, и това определено не е Никол Шерцингер.

Междувременно близки на певицата казват пред изданието, че преди флирта на Евънс с непознатата дама, Никол е правила планове двамата да прекарат Коледа заедно. Певицата дори е възнамерявала да го покани за Нова година на Хаваите, за да го запознае със семейството си.

Не се знае дали Никол вече не си е променила решението, но според изданието, близките ѝ определено не одобряват връзката им. Те смятат, че Никол много лесно се влюбва и доверява, но често се случва да бъде с разбито сърце.

Те искат да я предпазят, защото не вярват, че бившият ръгбист има сериозни намерения към нея и не е способен да ѝ даде онова, от което тя се нуждае. Затова и са я посъветвали да прекрати отношенията им, докато не е станало прекалено късно и не се е влюбила до уши.

Никол Шерцингер, Том Евънс и изгони ли певицата приятеля си от X-factor

Никол Шерцингер изгони новото си гадже

Какво накара певицата да вземе това решение