През последните няколко седмици усилено се говори за връзката на Никол Шерцингер с бившия ръгбист Том Евънс.

Той коментира, че много му харесва идеята да се виждат като двойка, но на този етап е по-скоро невъзможно, защото цялото му внимание е насочено към участието му в предаването X Factor. Същото, в което Шерцингер е жури.

Е, очевидно Том вече разполага с цялото време на света да се посвети на предполагаемата връзка с певицата, тъй като Никол не се поколеба да му бие шута от музикалното предаване.

Никол Шерцингер, Том Евънс и той ли е новият мъж до певицата

С кого Никол замени Гришо

От един спортист на друг

Тя гласува срещу групата Try Star, от която Том Евънс е част, и по този начин изхвърли момчетата в шоуто.

Според много британски медии, сред които и Daily Mail, Никол Шерцингер е взела това решение, за да спаси връзката си със спортиста. Изданието се позовава на анонимен източник, който твърди, че Никол наистина харесва Том и не иска отношенията им да предизвикват шеги по техен адрес. Въпреки това отстраняването на момчетата от музикалното предаване се дължи и на факта, че при последната им изява групата с представи много зле.

Mirror пише, че след снимките на X Factor Никол и Том са се видели в нощен клуб в Лондон. Въпреки че не са отишли заедно, са прекарали няколко часа там. Как и за какво са си говорили, само може да гадаем. Същото можем да направим и за точните подбуди, накарали певицата да изгони приятеля си от предаването.

Том Евънс, Никол Шерцингер и какво сподели той за отношенията им

Новият любим на Никол говори за връзката им

Какво застава помежду им