Наскоро Никол Шерцингер използва своя профил в Instagram, за да се похвали, че се е обърнала към интериорния дизайн и пуска своя собствена марка спално бельо и домашен текстил, която кръщава NALU.

Никол Шерцингер, NALU и новата ѝ колекция спално бельо, която певицата пуска на пазара

Сбъднатата мечта на Никол Шерцингер

С какво се похвали певицата

43-годишната Никол се оказа и най-добрата реклама за прекрасната си линия, като сподели серия от снимки, на които позира легнала именно върху някои от новите си творения. И ако не всеки от верните ѝ фенове остана пленен от новото бизнес начинание на певицата, то едва ли е останал някой, чийто пулс да не е се ускорил до 100 (поне) при една от последните снимки на Никол в социалните мрежи. 

По всичко личи, че с Том Евънс са успели да откраднат отново няколко дни за почивка, където да се насладят на компанията си под жаркото слънце на Мексико. Никол Шерцингер реши да ни покаже и как точно прекарва времето си в латиноамериканската държава. 

Виждаме я в басейн с чаша коктейл в ръка и невероятна гледка към морето. Това, което привлече вниманието ни ( и не само нашето) обаче, е позата на Никол. Тя я в гръб с изрязан бански, който не оставя много на въображението, като съвсем спокойно си стои в мъжки шпагат във водата.

Никол Шерцингер, Том Евънс и специалните поздравления, които отправи певицата за рождения ден на гаджето си

На кого се обяснява в любов Никол Шерцингер

И какъв е поводът за този израз на чувства

Знаем, че Никол е много пластична, но когато я видим в "действие", винаги успява да ни развълнува, като за пореден път ни напомня колко забележително може да изглежда една жена на 43 години.

А за да продължи да ни разпалва и държи в напрежение, певицата качи и серия от снимки по бански в близък план около басейна. 

Ех, отново му завидяхме на Том Евънс, който, за разлика от нас, има привилегията да се наслаждава отблизо на божественото тяло на Никол Шерцингер.