Няма да крием, че Никол Шерцингер и Том Евънс бързо успяха да се превърнат в една от любимите ни звездни двойки. Не че не симпатизирахме на връзката на Никол с Григор Димитров, но нямахме такава възможност да им се наслаждаваме като двойка. 

И тя, и българският тенисист избягваха да споделят общи снимки от ваканциите си и времето, прекарано заедно. За сметка на това обаче, и Никол Шерцингер, и Том Евънс не са никак пестеливи откъм публична проява на чувства и емоции. 

За тези две години и отгоре, откакто са заедно, двамата не престават да демонстрират любовта си в социалните мрежи, като непрекъснато ни навират пред очите колко са щастливи и колко добре си прекарват.

Никол Шерцингер, новата и визия и колко добре изглежда певицата руса

Никол Шерцингер - руса и много секси

Певицата изненада феновете си с нова визия

Няма как да не завидим поне малко на Никол и Том - не само за начина, по който двамата изглеждат, но и за редовните слънчеви ваканции, които честичко си устройват на различни райски места по света.

Този път обаче им обръщаме внимание не заради поредното им пътуване, а заради едно обяснение в любов. То идва от Никол Шерцингер и е отправено към Том Евънс. Поводът за него пък е рожденият ден на половинката на певицата. 

"Честит рожден ден. Благодаря ти, че направи мен и този свят толкова щастливи с твоята великолепна светлина, любов, талант и коремни мускули! И за това, че си моят истински Супермен! Много те обичам", написа Никол Шерцингер под тяхна обща снимка, която сподели в своя Instagram профил.

Никол Шерцингер, Хаваи, новите ѝ снимки по бански и колко добре изглежда певицата

Изрязаният бански на Никол Шерцингер

Секси в Хаваи

Този израз на чувства от страна на певицата е поредното доказателство, че връзката ѝ с Том Евънс става все по-сериозна. Няма да се изненадаме, ако съвсем скоро Никол получи и предложение за брак.