Тази седмица Никол Шерцингер обяви официалното завръщане на Pussycat Dolls на голямата сцена през пролетта на 2020 г. Покрай тази новина певицата даде интервю за Guardian, в което разказва за преживяванията си, свързани с женската група - и положителни, и отрицателни.

Никол е израснала в консервативно и много религиозно семейство. И до ден днешен тя прави всичко възможно да посещава църква поне два пъти седмично. А когато отива на прослушване за Pussycat Dolls, зa първи път се сблъсква с голотата и вниманието, което тя привлича.

Още преди да стане член на групата, Шерцингер страда от хранително разтройство. То се изостря още повече, когато славата става нейно ежедневие, всички гледат как изглежда, а графикът й е препълнен със задачи. Никол става обсебена от храната и понякога прекарва по пет и повече часа във фитнеса на ден.

Снимка 455028

Източник: GettyImages

За този период певицата споделя, че е живяла в един много "тъмен свят", защото тази мания успява да открадне радостта й от живота и от всичко, с което се занимава. И тогава тя има само две състояние - или работи, или се измъчва.

След дълго мъчение, в началото на 30-те й години лекарите успяват да я стреснат, заявявайки, че булимията започва да засяга и гласните й струни. И това й действа като събуждане. Тогава тя взима своя избор - да се пребори с трудностите, да си вземе поуките и да израсте.

Pussycat Dolls, Никол Шерцингер и потвърди ли певицата, че се събира с групата

Никол Шерцингер се връща при старата си любов

Радостни вести за всички фенове

Именно заради този мрачен период, който съпътства най-славните й години, Шерцингер е истински развълнувана от повторното събиране на Pussicat Dolls - просто първият път не е успяла да вземем най-доброто. Но този път е сигурна, че ще успее.