Още през септември месец се заговори, че Никол Шерцингер, Кармит Бахар, Ашли Робъртс, Мелъди Торнтън, Джесика Сута и Кимбърли Уайът, познати като Pussycat Dolls, са сключили договор за няколко милиони британски лири, за да се съберат отново и да тръгнат на турне през 2020 г.

Никол Шерцингер и Pussycat Dolls - събират ли се отново

Никол Шерцингер вече няма да бъде соло

С кого реши да се събере отново

До момента обаче Никол Шерцингер не беше потвърдила официално, че ще се присъедини към групата. Поне не до вчера. 

Снощи, 27 ноември, в профила си в Instagram Никол качи снимка, на която е изписано Pussycat Dolls в сърце, a в текста под нея, певицата пояснява, че групата се събира.

Преди няколко минути тя качи още една снимка, на която виждаме къде и кога ще са първите им концерти. Момичетата стартират турнето си през април 2020 г. с девет концерта в Обединеното кралство. Първият им концерт е на 5 април в Дъблин, а последният от обявените им до момента е на 17 април в Лондон. 

"Много съм развълнувана да споделя, че ние се завръщаме", написа Никол и обяви, че продажбата на билетите стартира тази неделя, 1 декември. Ако има фенове на групата (като нас), сега е моментът да се възползваме, защото предполагаме, че билетите ще свършат бързо.